Vaca Negra gerechten thuisbezorgd.

Minimum bestelbedrag: € 25,00
Bezorgkosten: € 3,00
Bezorggebied: Gemeente Zwolle
Bezorgen binnen één uur.

U kunt bestellen via zwolle-eet.nl

Bestellen

Vaca Negra
Voor | Entradas

Pan con mantequillaWarm steenovengebakken brood met huisgemaakte kruidenboter

4,25

CarpaccioVers geplette ossenhaas met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

12

Steak tartareVers gesneden ossenhaas met klassieke garnituur

100gr12

Cazuelatraditional Argentinian peasants’ soup with potatoes, corn, beef and pumpkin

8

Sopa de cebollaHuisgemaakte uiensoep geserveerd met gegratineerde toast met kaas

7

EmpanadasTwee warme pasteitjes met rundvlees of spinazie/mozzarella geserveerd met een zoetzure salade

9

Ensalada de queso de cabra y hongosGeitenkaassalade met warme bospaddesntoelen en honing

10

Ensalade ceasarRomaine sla met Parmezaanse kaas, croutons en ceasar dressing

10

Ensalade ceasarRomaine sla met kip of gamba’s, Parmezaanse kaas, croutons en Ceasar dressing

12

Vaca Negra
Hoofd | Carnes

Voor onze Ossenhaas, Entrecote, Rib Eye en Picanha maken wij enkel gebruik van runderen van PUL dat is een coöperatie van 100 boeren. De Black Angus en Hereford runderen van Pul komen uit Uruguay. Een klein land in Zuid-Amerika waar de traditionele manier van veehouderij behouden is gebleven. Dit betekent dat de dieren zeer dier- en milieuvriendelijk gehouden worden. Het is de meest natuurlijke veeteelt ter wereld. Doordat de runderen uitsluitend in de wei worden gehouden geeft dat vlees met een bijzondere smaak. Na de slacht wordt het direct verpakt en rijpt het vlees tenminste 4 weken door voor wij het serveren.

Bife de lomoOssenhaas van de houtskoolgrill. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar

200gr 25,50 300gr 33

Bife de chorizoEntrecote van de houtskoolgrill. Geroemd om de perfecte combinatie van mals vlees en het randje vet aan de buitenkant

250gr 24 350gr 32

Bife anchoRib eye van de houtskoolgrill. De rib eye steak heeft niet zoveel vet aan de buitenkant, zoals de entrecote. Het vet is juist verdeeld tussen het vlees, met het welbekende vetoogje

250gr 22 350gr 29

PicanhaRump cap / staartstuk van de houtskoolgril. In zijn geheel gegaard op de vetzijde waarna het langzaam naar de perfecte garing doorgaard

23

Surf & TurfVerse halve kreeft uit ons homarium en 200 gram ossenhaas van de houtskoolgrill geserveerd met een bearnaisesaus

42,50

Steak tartareVers gesneden ossenhaas met klassiek garnituur

180gr 23

Costillas de CerdoSpareribs afgelakt met onze huisgemaakte marinade

600gr20 900gr 25

Hamburguesa gigante
Black angus hamburger van de houtskoolgrillgrill met cheddar en bacon

250gr 19

Costillar de CorderoLamsrack van de houtskoolgrillgrill met een saus van knoflook, tijm en honing

400gr 30

Carnes mixtasMixed grill van ossenhaas, lamsrack, rib eye, spareribs en picanha van de houtskoolgrill geserveerd met frietjes met mayonaise en knoflooksaus

p.p. 32,50

Vaca Negra
Hoofd | dry-aged

Voor de echte smaakbeleving moet vlees – net zoals dat vroeger gebeurde - enkele weken rijpen, bij voorkeur aan het been. Vroeger gebeurde dit rijpen bij de boer in de schuur, maar tegenwoordig doen gebeurd dit in een speciale koelcel. Dit proces wordt “ dry-ageing” genoemd. Het bijzondere aan deze koelcel, waarin wij het vlees rijpen, is de luchtvochtigheid van 85%, de luchtcirculatie en een temperatuur tussen de 0 en 1 graad. Het rijpingsproces duurt minimaal 21 dagen waarin het vocht reduceert het vlees tot wel 30% en een afbraak van het spierweefsel door de natuurlijke enzymen. Dit proces heet ook wel besterving en zorgt voor de intense vlees smaak en malse structuur.

T-Bone Dry AgedDe Porterhouse T-Bone, gegaard op de houtskoolgrill, de twee lekkerste delen vlees in één steak. De ossenhaas en de entecote aan het T-been. Dankzij het dry ageing proces een fantastisch stuk met een echte vleessmaak

550gr 39

Cote de Boeuf Dry AgedHet allermooiste stuk van het rund: de Cote de boeuf. In feite de rib eye met tussenliggend vet, en de rib. Dankzij het dry ageing proces een fantastisch stuk met een echte vleessmaak. Perfect voor u gegaard op de houtskoolgrill. Enkel voor 2 personen

+- 900grp.p. 33

Vaca Negra
Hoofd | Pescados

Salmón a la ParillaZalmmoot van de houtskoolgrill

250gr 20

BogavanteVerse kreeft uit ons homarium geserveerd met Bearnaisesaus. U mag hem zelf uitkiezen

half 22 heel 36

Gamba's GiganteReuzengamba’s met knoflook en citroen

22,50

Vaca Negra
Hoofd | Ensaladas / vegetariano

Risotto bospaddenstoelenRisotto met bospaddestoelen en Parmezaanse kaas

17

Ensalada de queso de cabra y hongosGeitenkaassalade met warme bospaddenstoelen en honing

15

Ensalade ceasarRomaine sla met kip of gamba’s, Parmezaanse kaas, croutons en ceasar dressing

14

Ensalade ceasar vegaRomaine sla met Parmezaanse kaas, croutons en ceasar dressings

17

Vaca Negra
Hoofd | Kids

Hamburguesa pequenaMini hamburger geserveerd met frietjes, appelmoes en een verrassing

8

Costillas de cerdo pequenaMini spareribs geserveerd met frietjes, appelmoes en een verrassing

8

Pollo pequenoKipnuggets geserveerd met frietjes, appelmoes en een verrassing

-

Vaca Negra
Sausjes

ChimichurriLichtpittige Argentijnse kuiden/olie mix, standaard geserveerd bij uw gerecht

CriollaArgentijnse pittige uiensaus

2,50

Salsa BearnaiseBearnaisesaus op basis van opgeklopt eigeel, boter en dragon

2,50

Salsa de hongosBospaddenstoelensaus

2,50

Salsa de queso RoquefortSaus van de blauwschimmelkaas Roqueforts

2,50

Salsa de pimientaPepersaus

2,50

Salsa de ajoKnoflooksaus

2,50

Salsa de mantequilla con hierbasKruidenboter

2,50

Salsa de miel y tomilloHoning tijmsaus

2,50

Vaca Negra
Erbij | Acompaniantes

Pan con mantequilla de hierbasWarm steenovengebakken brood met huisgemaakte kruidenboters

4,25

Patatas fritasFrietjes met mayonaise

3

Gratinado de papaAardappelgratin gegratineerd met kaas

3,50

Papa al hornoGepofte aardappel met zure room

3,50

Insalada mixtaFrisse gemengde salade

4

Verduras de estaciónSeizoensgroentes

4

MaízMaiskolf van de barbecue met honingboter

4

Vaca Negra
Dessert

Torta de limónHuisgemaakte lemoncake

7,50

Torta del díaWisselende huisgemaakte taart

7,50

Bestellen